Anca Lungu, nuntă ca în povești. Ce tort inedit a avut fosta prezentatoare de la Antena 1

27 07. 2024, 08:49

Anca Lungu s-a căsătorit și a avut parte de o nuntă ca în basme. Recent, fosta prezentatoare TV a postat poze din ziua marelui eveniment. Iată ce tort inedit a avut, dar și cât de fericită era în cea mai specială zi din viața ei!

Data de 10 iulie va rămâne veșnic în inima Ancăi Lungu și a lui Harry Arampatzis. Este data în care cei doi au devenit soț și soție. Nunta s-a ținut pe o plajă din Grecia și a fost restrânsă, doar cu familie și prieteni apropiați. Fosta prezentatoare a postat pe rețelele de socializare poze din ziua specială.

Anca Lungu, primele imagini cu tortul inedit

Anca Lungu nu a vrut să se conformeze tradițiilor și să aibă un tort alb cu flori, așa cum se obișnuiește. Șatena a optat pentru ceva mai diferit. Astfel că tortul de nuntă a fost roșu, a avut trei etaje și a fost decorat cu fructe.

„10 iulie 2024 e o dată ce rămâne în istoria familiei noastre. A fost una dintre cele mai emoționante zile din câte am trăit vreodată. Mai ales că cei doi copii ai noștri, Natalia și Georgios, ne-au fost alături. Le mulțumim tuturor celorlalte suflete dragi care ne-au fost aproape nu doar în ziua nunții, ci pe parcursul celor 7 ani de când suntem împreună”, este mesajul postat de Anca Lungu pe instagram imediat după nuntă.

A renunțat la carieră și la viața din România pentru soț

În anul 2018, Anca Lungu a luat decizia de a se muta din România, după un contract de 15 ani cu Antena. Șatena a părăsit televiziunea și s-a stabilit în Franța, alături de soțul ei, cu care este într-o relație de 7 ani. Cei doi și-au întemeiat o frumoasă familie împreună, alături de cei doi copii, Georgios și fetița Natalia, pe care Anca Lungu o are din fosta relație cu Ștefan Lungu.

Sursă foto: social media